06 19 40 61 38
info@veersemeerboot.nl

Cocktail Arrangement

Cocktail Arrangement

De perfecte combinatie tijdens een zonnige dag en varen op het water.

Het kant en klare Cocktail Arrangement maakt van ieder een professionele bartender! Je kan snel een lekkere cocktail serveren, in een constante smaak, zonder dat je allerlei ingrediënten nodig hebt. IJsblokjes en een verse garnering worden erbij geleverd. 

Een echte aanrader! Zie je het al voor je in de zon met een heerlijke cocktail op het water?!

U heeft de keuze uit onderstaande Cocktails;

Mojito

Mojito is een cocktail gemaakt met Caribische rum, muntlikeur en limoensap. Je proeft een smaak van munt in combinatie met rum en limoensap. heeft een alcoholpercentage van 10%.

 

Mai Tai

De Mai Tai Cocktail bestaat uit een combinatie van witte en bruine rum, amaretto en triple sec. Hier worden naast vers citroensap, extracten van sinaasappel aan toegevoegd. Dit geeft de drank een fruitig accent.
Heeft een alcoholpercentage van 10%.

 

Strawberry Daiquiri

De verrukkelijke Strawberry Daiquiri cocktail bestaat uit Carribean rum, limoensap en aardbei-sap. Hij heeft een alcoholpercentage van 10%. 

Sex on the Beach

Sex on the Beach is een cocktail gemaakt van wodka, perzik, ananassap en cranberrysap. Je proeft een frisse en fruitige smaak met tonen van sinaasappel en perzik. Hij heeft een alcoholpercentage van 10%.

 

Piña colada

Piña Colada is een cocktail op basis van witte rum, kokosolie en ananassap. Je proeft een romige kokos smaak gepaard met ananas en rum. Hij heeft een alcoholpercentage van 10%.

Long island iced tea

Long Island Iced Tea is een mix van tequila, triple sec, wodka en rum met een vleugje limoen en een scheut cola. Je proeft een verfrissende smaak met een vleugje limoen en cola. Hij heeft een alcoholpercentage van 10%.

* Gin Tonic Bombay Sapphire (250ml)

Bombay Sapphire is een zachte Gin met een uitgebalanceerde smaak op basis van 10 geselecteerde specerijen. De botanische kruiden van Bombay Sapphire zijn: jeneverbessen, zoethout, amandelen, citroenschil, iriswortel, engelwortel, koriander, kassiebast, staartpeper, malaguenapeper. Resulterend in een complex, maar toch subtiel karakter. Heeft een alcoholpercentage van 6.5%

 

Dit Arrangement is inclusief;

- 1 Fles Cocktail (700ml) (1 smaak naar keuze / circa 4 cocktails uit 1 fles)
- 4 Cocktail glazen (wegwerp)
- Crushed Ice
- Garnering 

€ 25,- Per arrangement. 
*Uitzondering Gin Tonic Bombay € 6,- Per arrangement.

Aanvullende informatie arrangement: 

- Afname is per fles en per smaak. 
- Slechts € 6,25 per cocktail!
- Gin Tonic Bombay (250ml) € 6,- Per arrangement.
- Zorg ten alle tijden dat de schipper aan boord geen alcohol nuttigt.
- U boekt het arrangement online en geeft aan voor hoeveel personen. Op de geplande dag zal het arrangement in een koelbox (bruikleen) aan boord staan.